Outlet online

Exklusivt för byggmaterial och byggutrustning

Proffix är här! Sveriges enda outlet online exklusivt för byggmaterial och byggutrustning. Här finns högkvalitativt byggmaterial till fördelaktiga priser, för både företag och privatkonsumenter. 

Fördel Proffix

Proffix är utvecklad och anpassad för företags försäljning till andra företag och hemmafixare. Det innebär bland annat:

Annonser kan endast läggas in av företag. Det innebär bättre synlighet och affärsmöjligheter för dig som säljare och ger trygghet för dig som köpare. Kvaliteten kan säkras och ursprunget kan spåras på ett helt annat sätt än varor som bjuds ut av privatpersoner.

Ett önskat antal annonsplatser köps i paket och betalas mot faktura. Ingen betalning behöver alltså göras när annonser läggs in.

Annonser kan klassificeras som "interna" och då kan de endast ses av de som har en inloggning, t ex egen personal. Då kan Proffix användas för information om tillgängligt material i det egna företaget.

Kontakten mellan köpare och säljare kan ske med SMS och e-post via ett inbyggt formulär.

Proffix i mobilen

Med Proffix-appen i mobilen kan du söka bland annonser på samma sätt som på webbsidan. Och har du ett användarkonto så kan du också se interna annonser från ditt företag och enkelt lägga in nya annonser: Ta en bild, skriv text och lägg upp. Enklare kan det inte bli.

Vad tycker du?

Vi är mycket intresserade av hur du uppfattar och kan nyttja Proffix. Har du förbättringsförslag, frågor eller andra synpunkter är du välkommen med det genom att använda formuläret under Kundtjänst.

 

Tillbaka till startsidan

  

Proffix på Facebook


Hämta proffix appen
Android applikation Apple applikationApple/IOS info
Senaste nytt